Снимка Фейсбук/Миролюба БенатоваМиролюба Бенатова написа критичен коментар за обективната журналистика в България.

...
Снимка Фейсбук/Миролюба БенатоваМиролюба Бенатова написа критичен коментар за обективната журналистика в България.
Коментари Харесай

Бенатова: Има нормални репортери и обикновена журналистика, но не в най-гледните телевизии

Снимка Фейсбук/Миролюба Бенатова

Миролюба Бенатова написа сериозен коментар за обективната публицистика в България. Поводът за нейната обява беше методът, по който огромна телевизия у нас отрази глобален проблем, който се трансформира в настояща тематика през последните дни.

" Станция " Хаджи Димитър " - част от третия лъч на метрото в столицата, струващ общо 29 милиона лв. и пуснат в употреба преди пет месеца, остава затворена поради повреда. " Така стартира репортажът на телевизия Евроком от нощес. Тези данни, които дават неходимия подтекст на новината, липсваха в новинарския репортаж на огромната телевизия, която гледах в 19 часа. Нямаше и сериозен глас, който да сложи на подозрение проектирането и осъществяването. В Евроком имаше. Защо го пиша това. Защото има естествени кореспонденти и елементарна публицистика. Но не в най-гледните малките екрани. Споделям репортажа, с цел да го изгледате. Колегите заслужават аудитория, написа Миролюба Бенатова в персоналния си профил във фейсбук.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР